Battlax s22

Sport PNEVMATIKA ZA MOTOR
alt text
Povlecite, da zasukate to pnevmatiko

Battlax s22

Sport PNEVMATIKA ZA MOTOR
Povlecite, da zasukate to pnevmatiko
  • Brez kompromisov! Boljše delovanje na vseh področjih 
  • 5 % hitrejši čas krog v mokrih razmerah 
  • 15 % večja hitrost pri vožnji skozi ovinke v suhih razmerah 
  • Življenjska doba se ni zmanjšala

 

Preberite več Preberite manj

Prenesite Battlax s22 Tabela z velikostmi pnevmatik

Prenesi tabelo z velikostmi pnevmatik S22

Tehnologije

3LC

3-LAYER COMPOUND

Bridgestonova napredna tehnologija 3-Layer Compound za vašo sprednjo pnevmatiko. Dvojna zmes je trda na sredini navoja in omogoča stabilnost pri močnem zaviranju, linearnem vodenju ter veliko število prevoženih kilometrov. Na straneh je zmes mehka in lepljiva, kar zagotavlja najvišjo stopnjo oprijema pri vožnji skozi ovinke ... vse do polnega nagibnega kota.

5LC

5-LAYER COMPOUND

Edinstvena tehnologija 5-Layer Compound za zadnje pnevmatike, ki so jo razvili izključno Bridgestonovi inženirji za MotoGP, ima tri različne zmesi. Zmes je trda na sredini tekalne plasti za dodatno stabilnost, linearno vodenje in veliko število prevoženih kilometrov. Srednja zmes na ramenih zagotavlja največji oprijem pri polovičnem nagibu za zgodnje pospeševanje iz ovinkov. Z izjemno lepljivim robom lahko samozavestno izvajate globoke nagibe. Izjemna tehnologija za izjemno vožnjo!

PAS Z ENO SPIRALO (MS)

MANJ SEGREVANJA PRI DELOVANJU, VEČJA STABILNOST

Lahke in vzdržljive vrvice, ovite okrog obsega pnevmatike, zagotavljajo gladek občutek oprijema. To pa omogoča boljše zmogljivosti z zmanjšanjem teže, izboljšanim oprijemom, rotacijsko stabilnostjo, učinkovitostjo pri visokih hitrostih in učinkom blaženja.

VISOKONATEZNA IZJEMNO PREDORNA VRVICA (HTSCP)

IZBOLJŠANA VSESTRANSKA VODLJIVOST

Jeklena vrvica je izdelana iz posameznih filamentov z notranjo izolacijo in izjemno toplotno prevodnostjo, ki izboljša prenos toplote in zmanjša tveganje počene pnevmatike. Te lastnosti zagotavljajo stabilnost, oprijem, absorpcijo in vzdržljivost pri visokih hitrostih.

POLIMER RC

SAMOZAVESTNEJŠI STIK S CESTIŠČEM

Tehnologija polimera RC optimizira porazdelitev silicijevega dioksida v gumijasti zmesi in izboljša upogibanje tekalne plasti, kar omogoča večji stik s cestno površino tako v vročih in hladnih vremenskih razmerah. Zmanjšanje molekularnega trenja izboljša tudi kotalni upor, kar izboljšuje tudi ekonomičnost porabe goriva

SILICA RICH EX ZA SPREDNJO PNEVMATIKO

SAMOZAVESTNEJŠI OPRIJEM SPREDNJE PNEVMATIKE

Učinkovitost na mokrem cestišču smo občutno izboljšali tako, da smo povečali količino silicijevega dioksida v primerjavi z običajno zmesjo SILICA RICH.

NANOPRO-TECH™

MOČNEJŠI OPRIJEM, VEČ PREVOŽENIH KILOMETROV

Tehnologija Bridgestone NanoPro-Tech™ tehnologija optimizira učinkovitost pnevmatik na molekularni ravni. S tem je mogoče zmanjšati upor, vročino in deformacijo navoja med vrtenjem pnevmatike. Posledično je oprijem navoja boljši in podaljša se življenjska doba izdelka.

Poiščite prodajalca

Vnesite poštno številko ali mesto, da poiščete prodajalca v svojem območju

Use my current location

Ni rezultatov

alt text

RAZIŠČITE VEČ