Potniške, 4x4 in kombi pnevmatike

Odkrijte celotno ponudbo

This image shows a bird's-eye view of a picturesque landscape with a city in the distance and a winding empty road.

Turanza

Zvládnite s bravúrou svoju cestu, aj počas daždivých dní
Turanza je vrhunska letna potovalna pnevmatika, ki voznikom zagotavlja zanesljivost in nadzor pri obvladovanju vožnje tako v mokrih kot suhih razmerah.

Blizzak

Zvládnite s bravúrou svoju cestu, počas celej zimy
Blizzak je zimska pnevmatika za blage, zmerne in zahtevne zimske razmere. S pnevmatikami Blizzak lahko vozniki varno obvladujejo nepredvidljive zimske vremenske razmere med vožnjo.

Weather Control

Zvládnite s bravúrou svoju cestu, v každom ročnom období
Weather Control je vrhunska pnevmatika za vse letne čase, ki združuje lastnosti letnih in zimskih pnevmatik za izjemno zmogljivost ter udobje med vožnjo skozi celotno leto.

Potenza

Zvládnite s bravúrou svoju cestu, prebuďte svoje zmysly
Potenza je paradni konj podjetja Bridgestone na področju zmogljivosti. Omogoča kar največjo stabilnost pri zavijanju, vožnji naravnost in zaviranju na suhem za prvovrstno doživetje med vožnjo.

Dueler

Zvládnite s bravúrou svoju cestu, nech už je terén akýkoľvek
Dueler je cestna in terenska pnevmatika, ki bo kos vsem oviram na poti. Njena trpežna zasnova z optimiziranimi lastnostmi zagotavlja varno vožnjo po zahtevnem terenu in v težkih razmerah.

Ecopia

Revolucionarna poraba goriva in zaviranje na mokrem
Ecopia daje prednost porabi goriva brez kompromisov pri zmogljivosti. Izjemno nizek kotalni upor zagotavlja nizko porabo goriva in udobno vožnjo pri katerem koli vozilu.

Duravis

Obvladujte cesto, nadgradite poslovanje
Duravis je pametna izbira za komercialne vozne parke in lastnike kombijev. Znižajte stroške, povečajte učinkovitost poslovanja in ohranite nadzor skozi celotno leto z istim kompletom pnevmatik.

General Use

Pnevmatike za splošno uporabo ponujajo popolno razmerje med stabilnostjo in udobjem. Zagotovite si zanesljivo zmogljivost, dolgo življenjsko dobo ter tekočo in tiho vožnjo.

Iskanje prodajalca

Vnesite poštno številko ali kraj in tako poiščite prodajalca

This image shows an empty road in a green landscape.