Potenza

S001

Letne Car Pnevmatika

Potenza

S001

Letne Car Pnevmatika

Visoko tehnološko zasnovana Potenza S001 nudi fantastično moč, natančno upravljanje in pristno športno zmogljivost tako v mokrih kot v suhih razmerah. Skupaj z odličnim udobjem in učinkovitostjo daje ta pnevmatika izrazu "visokozmogljiv" povsem nov pomen.
  • Zmogljivost pri visokih hitrostih
  • Nadzor na mokri podlagi
  • Odličen oprijem in natančna odzivnost
Preberite većKupite Potenza S001
Kupite Potenza S001

Vse velikosti, ki so na voljo

Tehnične lastnosti in prednosti

STRANSKI BLOKI PROFILA Z VISOKIM OPRIJEMOM

+ Read more
Trdni stranski bloki profila z visokim oprijemom dosegajo izvrsten oprijem v zavojih. Vzdolžna trdnost pnevmatike poskrbi za potrebno visoko moč zaviranja.

OSREDNJI OBOD IZVEN CENTRA

+ Read more
Neverjetna odzivnost in natančnost krmiljenja za razburljiv športen občutek. Popolna stabilnost pri visokih hitrostih zahvaljujoč osrednjemu obodu, ki je pozicioniran izven centra.

AKTIVNI VLOŽEK

+ Read more
Povečuje vzdolžno trdnost pnevmatike za izboljšano zaviranje in vodljivost, medtam ko ohranja vertikalno trdnost za oprijem v zavojih in udobje vožnje.

ŽLEBOVI Z VISOKIM KOTOM

+ Read more
Žlebovi z visokim kotom pomagajo pri odvodnjavanju na področju oboda v glavne žlebiče za višjo odpornost na hidroplaning.

ZASNOVA ŠIROKIH ŽLEBIČEV

+ Read more
Prirejen kot odvodnih žlebičev minimizira bločno deformacijo pri zaviranju, širina žlebičev pa zagotavlja hitro odvodnjavanje.

SKRAJNO VISOKA UČINKOVITOST

+ Read more
Napredna zasnova oblike žlebičev na profilu zmanjšuje trušč profila. Lahka konstrukcija jeklenih pasov zmanjšuje kotalni upor in veča učinkovitost porabe goriva.

Iskanje prodajalca

Vnesite poštno številko ali kraj in tako poiščite prodajalca