Naša pot v Tokio

Bridgestone je edini svetovni partner olimpijskih in paraolimpijskih iger z globalnim sedežem družbe v Tokiu, zato bomo ta težko pričakovani spektakel spremljali z vseh vidikov. Neizmerno smo ponosni na naše ambasadorje, ki nas vsakodnevno navdihujejo s trdim delom, nepopustljivostjo, zavzetostjo in vztrajnostjo, ki so jih pripeljali do tega trenutka. V čast nam je, da so del ekipe Bridgestone.

Vsem našim ambasadorjem, ki bodo tekmovali na olimpijskih igrah v Tokiu 2020, želimo obilo sreče.

Bridgestone ambasador Gregorio Paltrinieri se je s potapljaškega potapljanja spuščal v bazen

Leto olimpijskih iger. Oglas za olimpijske igre.

Nihče se ne rodi olimpijec. Izoblikuje jih več kot le moč in hitrost, odlikujeta pa jih osredotočenost in neustavljiva energija. Bridgestone se tega zaveda. Ljudem pomagajo ostati na pravi poti pri zasledovanju svojih sanj – ne glede na vse.

Oglej si zdaj
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt

V zakulisju. Naš ambasador je konec leta 2019 zares užival pri snemanju televizijskega oglasa za olimpijske igre. Zdelo se mu je, da iskreno odraža njegovo pot med športno elito in z veseljem je sodeloval. Užival je skoraj tako, kot mi med gledanjem posnetka.

Ponosni na sodelovanje pri najboljših olimpijskih igrah

Osvetljeni olimpijski krogi in ognjemet

Naš prispevek k olimpijskim igram v Tokiu 2020

Izjemno smo ponosni, da pomagamo pri organizaciji olimpijskih iger, ki bodo v največji možni meri učinkovite in trajnostne – za naše športnike, navijače in mesto. Naše izdelke bomo zagotovili za celotni vozni park Tokio 2020, poleg tega pa bo več tisoč zaposlenih pomagalo kot prostovoljci.

Vizualizacija vodnega centra, Tokio 2020

Napredna zaščita pred potresi

Bridgestone s strokovnim znanjem iz gumarske panoge pomaga pripraviti potresno varna prizorišča za olimpijske in paraolimpijske igre v Tokiu 2020. Namestili smo tehnologijo za potresno izolacijo v nove objekte, ki bodo gostili plavanje, skoke v vodo, umetnostno plavanje, odbojko in košarko z vozički.

Preberite več o tem
Dostop do avtobusa brez ovir

Neoviran dostop do avtobusov

Bridgestone sodeluje s skupino na Japonskem, s katero razvijajo novo zasnovo robnika, ki bo omogočila, da se avtobusi ustavijo bližje ob pločniku. Robnik ima posebej zasnovan naklon, ki se bolje prilega obliki pnevmatike, kar zmanjšuje vibracije in obrabo bočnice pnevmatike.

Preberite več o tem

SLEDI SVOJIM SANJAM NE GLEDE NA VSE

Nihče se ne rodi olimpijec. Olimpijci se naredijo. Izoblikuje jih več kot moč in hitrost, zgrajeni so iz nečesa posebnega. V celoti so osredotočeni na doseganje svojih sanj. Že desetletja spremljamo in prepoznavamo tiste na pravi poti. To je naša strast, ne glede na njihovo pot in pogoje, v katerih potujejo. Ne glede na to, kaj želiš doseči – olimpijsko slavo ali vsakdanji cilj – samo vztrajaj. Ostani zvest samemu sebi. Sledi svojim sanjam ne glede na vse.

OGLEJ SI FILM
Plavalec na odprtem morju