Na tej sliki je prikazan stranski pogled vozila iz poslovnega voznega parka z Bridgestonovimi pnevmatikami za tovornjake.

PNEVMATIKE ZA TOVORNJAKE IN AVTOBUSE

Odkrijte celotno ponudbo.

ALI IŠČETE PNEVMATIKO ZA TOVORNJAK?

Poiščite pravo Bridgestonovo pnevmatiko glede na vrsto uporabe.

PNEVMATIKE ZA TOVORNJAKE ZA DOLGE RAZDALJE

Bridgestonove pnevmatike za avtoceste zmanjšujejo porabo goriva, emisije ogljika in skupne stroške lastništva voznega parka, vendar pri tem ne ogrozijo učinkovitosti pnevmatik.

PNEVMATIKE ZA TOVORNJAKE ZA VSESTRANSKO UPORABNOST

Bridgestonove vsestranske pnevmatike uporabljajo najnovejše tehnologije za doseganje izjemnega števila prevoženih kilometrov, oprijema in vzdržljivosti za širok razpon načinov uporabe.

PNEVMATIKE ZA AVTOBUSE ZA MESTNO VOŽNJO

Bridgestonove mestne pnevmatike obvladujejo tipične izzive, povezane z mestno vožnjo, ter zagotavljajo udobno in trajnostno mestno vožnjo.

PNEVMATIKE ZA MEDKRAJEVNE AVTOBUSE ZA MEDKRAJEVNA POTOVANJA

Učinkovitost Bridgestonovih pnevmatik za medkrajevne avtobuse zagotavljajo udobje za voznike in potnike v vseh letnih časih.

Home Teaser Image

Duravis R002

ODKRIJTE PONUDBO PNEVMATIK BRIDGESTONE DURAVIS R002.

PNEVMATIKE ZA TOVORNJAKE ZA MEDMESTNI IN MESTNI DOSTAVNI PROMET

Bridgestonove pnevmatike za lahke in srednje tovornjake zagotavljajo vsestranskost ter vzdržljivost, ki ju podjetja potrebujejo za pravočasno dostavo v mestih in okolici.

PNEVMATIKE ZA TOVORNJAKE ZA MEŠANE PREVOZE IN IZVAJANJE DEJAVNOSTI

Bridgestonove pnevmatike za lažjo kombinirano cestno/terensko uporabo so namenjene za prevoz v gradbeništvu in nizkih gradnjah ter zagotavljajo odličen oprijem, življenjsko dobo in vzdržljivost.

PNEVMATIKE ZA TOVORNJAKE ZA TERENSKA GRADBIŠČA

Bridgestonove pnevmatike za zahtevne cestne in terenske razmere so idealne za prevoz težkih tovorov v zahtevnih razmerah na gradbiščih, v rudnikih ali kamnolomih.

PNEVMATIKE ZA RAZLIČNE ZIMSKE RAZMERE

Bridgestonove zimske pnevmatike zagotavljajo izvrstno delovanje in natančno vodljivost za brezskrbno vožnjo po zahtevnih poledenelih in zasneženih podlagah.

Home Teaser Image

Ecopia H002

ODKRIJTE PONUDBO PNEVMATIK BRIDGESTONE ECOPIA H002.

Morda vas zanima tudi ...

Celovita nega pnevmatik

Kot upravljavec voznega parka ste pod stalnim pritiskom, da čim bolj povečate učinkovitost svojega voznega parka in hkrati ohranite stroške na enaki ravni. Odkrijte, kako lahko z rešitvijo celovite nege pnevmatik zmanjšate skupne stroške lastništva.

Na tej sliki so prikazani vozne parki, ki bi jim Bridgestonova rešitev za mobilnost Celovita nega pnevmatik zagotovila koristi.
Rešitve protektiranja družbe Bandag

Bandag, globalno vodilno podjetje na področju rešitev protektiranja, združuje več kot 60 let strokovnega znanja v panogi z brezkompromisno predanostjo varnosti, zanesljivosti in trajnostnosti. Naša raznovrstna ponudba izdelkov zagotavlja življenjsko dobo in zmogljivost, ki se lahko primerjata z novimi prvovrstnimi pnevmatikami za delček cene, kar zmanjša vaše skupne stroške pnevmatike na kilometer.

Ključni grafični element družbe Bandag
Originalna oprema

Bridgestonove pnevmatike za originalno opremo podpirajo edinstvene značilnosti tovornjakov in avtobusov, da jim pomagajo doseči izvrstno zmogljivost. Oglejte si najnovejše Bridgestonove pnevmatike za originalno opremo za nova srednja in težka transportna vozila.

Na tej sliki je prikazana vrsta vozil iz poslovnega voznega parka, ki uporabljajo Bridgestonove pnevmatike za originalno opremo za vozne parke.

Poiščite prodajalca

Vnesite poštno številko ali mesto, da poiščete prodajalca v svojem območju

Use my current location

Ni rezultatov

alt text