Na tej sliki so prikazani vozniki, ki ob sončnem zahodu stojijo v bližini svojih motornih koles s pnevmatikami Bridgestone

Odkrijte celotno ponudbo

Home Teaser Image

Preizkusite novo merilo v segmentu hiper športnih moto pnevmatik. Bridgestone Battlax Hypersport S23 popelje vašo vožnjo na višjo raven

Idealna izbira za mestno vožnjo

Bridgestonove pnevmatike za skuterje vam omogočajo samozavestno vožnjo po mestu. Te pnevmatike so idealne za vožnjo po mestu, saj so zanesljive vse leto in vzdržljive.

Trajna zmogljivost na cesti in izven nje

Bridgestonove pnevmatike za pustolovščine so idealne za vsako potovanje, ne glede na to, ali boste z njimi prevozili več tisoč kilometrov po državi oziroma jih uporabljali za potovanje po neraziskanih terenih.

Udobna in dolgotrajna vožnja

Povečajte svojo samozavest na cesti s pnevmatikami Bridgestone Touring. Zagotavljajo odlično delovanje na mokri podlagi, vodljivost na suhi podlagi in daljšo življenjsko dobo pnevmatik.

ODLIČEN OPRIJEM NA STEZI IN IZVEN STEZE

Izkusite potencial športnega motornega kolesa s pnevmatikami Bridgestone. Ti namenski modeli pnevmatik se osredotočajo na oprijem, učinkovitost na mokrem cestišču in zmanjševanju obrabe.

TERENSKA PNEVMATIKA ZA MOTORNO KOLO

Učinkovitost, vsestranskost in najsodobnejša tehnologija Bridgestonovim terenskim pnevmatikam omogočajo premagovanje vseh vrst terenov.

Pnevmatike za motorna kolesa po meri

Kupite Bridgestonove pnevmatike, izdelane po naročilu, ki izpolnijo zahteve vsakega motocikla, ne glede na to, ali gre za odlično prevoženo razdaljo, vodljivost ali udobje.

VESTRANSKOST ZA VSE VRSTE TERENA

Vrhunske pnevmatike za dirkanja, ki vključujejo najnovejše napredke v tehnologiji in omogočajo izjemen oprijem ter vodljivost na dirkališču.

RAZIŠČITE VEČ