Battlax-rs10

Sport PNEVMATIKA ZA MOTOR
alt text
Povlecite, da zasukate to pnevmatiko

Battlax-rs10

Sport PNEVMATIKA ZA MOTOR
Povlecite, da zasukate to pnevmatiko
  • Na novo določite svoje meje 
  • Prava športna zmogljivost 
  • Samozavestna vodljivost 
  • Oprijem, oprijem in še več oprijema 
  • Optimizirana zmogljivost na suhih površinah

 

Preberite več Preberite manj

Prenesite Battlax-rs10 Tabela z velikostmi pnevmatik

Prenesi tabelo z velikostmi pnevmatik RS10

Tehnologije

VISOKONATEZNA IZJEMNO PREDORNA VRVICA (HTSCP)

IZBOLJŠANA VSESTRANSKA VODLJIVOST

Jeklena vrvica je izdelana iz posameznih filamentov z notranjo izolacijo in izjemno toplotno prevodnostjo, ki izboljša prenos toplote in zmanjša tveganje počene pnevmatike. Te lastnosti zagotavljajo stabilnost, oprijem, absorpcijo in vzdržljivost pri visokih hitrostih.

PAS Z ENO SPIRALO (MS)

MANJ SEGREVANJA PRI DELOVANJU, VEČJA STABILNOST

Lahke in vzdržljive vrvice, ovite okrog obsega pnevmatike, zagotavljajo gladek občutek oprijema. To pa omogoča boljše zmogljivosti z zmanjšanjem teže, izboljšanim oprijemom, rotacijsko stabilnostjo, učinkovitostjo pri visokih hitrostih in učinkom blaženja.

3LC

3-LAYER COMPOUND

Bridgestonova napredna tehnologija 3-Layer Compound za vašo sprednjo pnevmatiko. Dvojna zmes je trda na sredini navoja in omogoča stabilnost pri močnem zaviranju, linearnem vodenju ter veliko število prevoženih kilometrov. Na straneh je zmes mehka in lepljiva, kar zagotavlja najvišjo stopnjo oprijema pri vožnji skozi ovinke ... vse do polnega nagibnega kota.

POKRIVNA ZMES IN OSNOVA

Mehka zunanja (pokrivna) zmes, ki izhaja iz Bridgestonovega razvoja v MotoGP, zagotavlja visokoučinkovit oprijem. Notranja (osnovna) zmes je trša in zagotavlja optimalno togost pnevmatike. Tudi ko se tekalna plast obrabi, trša osnovna zmes ni izpostavljena cestišču, zato vas izguba oprijema ne bo presenetila.

SILICA RICH ZA ZADNJO PNEVMATIKO

MOČNEJŠI OPRIJEM V MOKRIH IN HLADNIH VREMENSKIH RAZMERAH

Zmes Silica Rich zagotavlja močan oprijem pri nizkih temperaturah v začetni fazi vožnje in vrhunsko delovanje na mokrih površinah.

SILICA RICH EX ZA SPREDNJO PNEVMATIKO

SAMOZAVESTNEJŠI OPRIJEM SPREDNJE PNEVMATIKE Učinkovitost na mokrem cestišču smo občutno izboljšali tako, da smo povečali količino silicijevega dioksida v primerjavi z običajno zmesjo SILICA RICH.

POLIMER RC

SAMOZAVESTNEJŠI STIK S CESTIŠČEM

Tehnologija polimera RC optimizira porazdelitev silicijevega dioksida v gumijasti zmesi in izboljša upogibanje tekalne plasti, kar omogoča večji stik s cestno površino tako v vročih in hladnih vremenskih razmerah. Zmanjšanje molekularnega trenja izboljša tudi kotalni upor, kar izboljšuje tudi ekonomičnost porabe goriva

NANOPRO-TECH™

MOČNEJŠI OPRIJEM, VEČ PREVOŽENIH KILOMETROV

Tehnologija Bridgestone NanoPro-Tech™ tehnologija optimizira učinkovitost pnevmatik na molekularni ravni. S tem je mogoče zmanjšati upor, vročino in deformacijo navoja med vrtenjem pnevmatike. Posledično je oprijem navoja boljši in podaljša se življenjska doba izdelka.

Prednosti in lastnosti

Bridgestone Battlax RS10

Posebej oblikovane in strateško razporejene zmesi zagotavljajo zanesljiv oprijem na površinah z majhnim trenjem.

Bridgestone Battlax RS10

Vzorec z izjemno dolgim nagibom dinamično uravnava smer utorov za vrhunsko stabilnost, večjo togost in boljšo predvidljivost pri vseh nagibnih kotih.

Tridimenzionalne stene utorov in kratka rebra zagotavljajo odlično togost bloka ter hitro deformacijo.

Bridgestone Battlax RS10

Vzporedni utori ob sredinskem traku hitro in učinkovito odvajajo vodo, kar zagotavlja zanesljivo delovanje na mokrih površinah.

Poiščite prodajalca

Vnesite poštno številko ali mesto, da poiščete prodajalca v svojem območju

Use my current location

Ni rezultatov

alt text

RAZIŠČITE VEČ