Battlax-rs11

Sport PNEVMATIKA ZA MOTOR
alt text
Povlecite, da zasukate to pnevmatiko

Battlax-rs11

Sport PNEVMATIKA ZA MOTOR
Povlecite, da zasukate to pnevmatiko
  • Za 20 % boljši oprijem in za 10 % boljši občutek prijema 
  • Z dirkališča na cesto brez kompromisov 
  • 2 sekundi hitreje na dvominutnem krogu

 

Preberite več Preberite manj

Prenesite Battlax-rs11 Tabela z velikostmi pnevmatik

Prenesi tabelo z velikostmi pnevmatik RS11

Tehnologije

PAS Z ENO SPIRALO (MS)

MANJ SEGREVANJA PRI DELOVANJU, VEČJA STABILNOST

Lahke in vzdržljive vrvice, ovite okrog obsega pnevmatike, zagotavljajo gladek občutek oprijema. To pa omogoča boljše zmogljivosti z zmanjšanjem teže, izboljšanim oprijemom, rotacijsko stabilnostjo, učinkovitostjo pri visokih hitrostih in učinkom blaženja.

V-MS-BELT
3LC

3-LAYER COMPOUND

Bridgestonova napredna tehnologija 3-Layer Compound za vašo sprednjo pnevmatiko. Dvojna zmes je trda na sredini navoja in omogoča stabilnost pri močnem zaviranju, linearnem vodenju ter veliko število prevoženih kilometrov. Na straneh je zmes mehka in lepljiva, kar zagotavlja najvišjo stopnjo oprijema pri vožnji skozi ovinke ... vse do polnega nagibnega kota.

VISOKONATEZNA IZJEMNO PREDORNA VRVICA (HTSCP)

IZBOLJŠANA VSESTRANSKA VODLJIVOST

Jeklena vrvica je izdelana iz posameznih filamentov z notranjo izolacijo in izjemno toplotno prevodnostjo, ki izboljša prenos toplote in zmanjša tveganje počene pnevmatike. Te lastnosti zagotavljajo stabilnost, oprijem, absorpcijo in vzdržljivost pri visokih hitrostih.

POKRIVNA ZMES IN OSNOVA

Mehka zunanja (pokrivna) zmes, ki izhaja iz Bridgestonovega razvoja v MotoGP, zagotavlja visokoučinkovit oprijem. Notranja (osnovna) zmes je trša in zagotavlja optimalno togost pnevmatike. Tudi ko se tekalna plast obrabi, trša osnovna zmes ni izpostavljena cestišču, zato vas izguba oprijema ne bo presenetila.

RAZIŠČITE VEČ