This image shows a bird's-eye view of a picturesque landscape with a city in the distance and a winding empty road.

Odkrijte celotno ponudbo

OBVLADAJTE SVOJE POTOVANJE, TUDI NA DEŽEVEN DAN

Turanza je vrhunska letna potovalna pnevmatika, ki voznikom zagotavlja zanesljivost in nadzor pri obvladovanju vožnje tako v mokrih kot suhih razmerah.

OBVLADAJTE SVOJE POTOVANJE, VSO ZIMO

Blizzak je zimska pnevmatika za blage, zmerne in zahtevne zimske razmere. S pnevmatikami Blizzak lahko vozniki varno obvladujejo nepredvidljive zimske vremenske razmere med vožnjo.

OBVLADAJTE SVOJE POTOVANJE, NE GLEDE NA LETNI ČAS

Weather Control je vrhunska pnevmatika za vse letne čase, ki združuje lastnosti letnih in zimskih pnevmatik za izjemno zmogljivost ter udobje med vožnjo skozi celotno leto.

OBVLADAJTE SVOJE POTOVANJE, PREBUDITE SVOJE ČUTE

Potenza je paradni konj podjetja Bridgestone na področju zmogljivosti. Omogoča kar največjo stabilnost pri zavijanju, vožnji naravnost in zaviranju na suhem za prvovrstno doživetje med vožnjo.

OBVLADAJTE SVOJE POTOVANJE, NE GLEDE NA TEREN

Dueler je cestna in terenska pnevmatika, ki bo kos vsem oviram na poti. Njena trpežna zasnova z optimiziranimi lastnostmi zagotavlja varno vožnjo po zahtevnem terenu in v težkih razmerah.

Revolucionarna poraba goriva in zaviranje na mokrem

Ecopia daje prednost porabi goriva brez kompromisov pri zmogljivosti. Izjemno nizek kotalni upor zagotavlja nizko porabo goriva in udobno vožnjo pri katerem koli vozilu.

Obvladujte cesto, nadgradite poslovanje

Duravis je pametna izbira za komercialne vozne parke in lastnike kombijev. Znižajte stroške, povečajte učinkovitost poslovanja in ohranite nadzor skozi celotno leto z istim kompletom pnevmatik.

Pnevmatike za splošno uporabo ponujajo popolno razmerje med stabilnostjo in udobjem. Zagotovite si zanesljivo zmogljivost, dolgo življenjsko dobo ter tekočo in tiho vožnjo.