Weather Control A005-driveguard DriveGuard

Celoletne Car / Suv / 4x4 Pnevmatika
alt text
Drag to rotate this tyre

Weather Control A005-driveguard DriveGuard

Celoletne Car / Suv / 4x4 Pnevmatika
Weather Control A005 DriveGuard so pnevmatike za vse vremenske razmere in vse letne čase, s katerimi se lahko vozite skozi vse leto.
Drag to rotate this tyre
  • Nosilec evropske oznake A za oprijem na mokri podlagi
  • S certifikatom Three-Peak Mountain Snowflake
  • Imajo enako dolgo življenjsko dobo kot letne pnevmatike Bridgestone
Preberite već Preberite manj

Tehnične lastnosti in prednosti

Pnevmatike Weather Control A005 DriveGuard (za vse vremenske razmere), ki so si s tehnologijo NanoPro-Tech™ prislužile evropsko oznako A

Izboljšan vzorec in sestava

Z evropsko oznako A za oprijem na mokri podlagi
Neodvisna ter zaupanja vredna organizacija za testiranje pnevmatik in koles TÜV SÜD je pnevmatikam Weather Control A005 DriveGuard podelila najvišjo evropsko oceno za oprijem na mokri podlagi. Rezultati testov kažejo, da globoki utori in edinstvena sestava pnevmatik omogočajo hitrejšo zaustavitev vozila ter boljši oprijem na mokri cesti, kar voznikom skozi vse leto zagotavlja večjo varnost in udobno vožnjo.
Trden okvir pnevmatik Weather Control A005 DriveGuard (pnevmatike za vse vremenske razmere), ki so primerne za vse letne čase

Robustna konst. in tek. površina

Za dolgotrajno zmogljivost
Naši inženirji so pnevmatike Weather Control A005 DriveGuard zasnovali z najbolj trpežnimi materiali, tako da brez težav obvladujejo različne pogoje na cesti in ves čas ohranjajo enako odlično zmogljivost. Notranji sloj pnevmatike enakomerno porazdeli tlak in absorbira udarce, kar zmanjšuje možnost poškodb pnevmatik ter podaljša njihovo življenjsko dobo.
Pnevmatike Weather Control A005 DriveGuard (pnevmatike za vse vremenske razmere) z oznako snežinke (certifikat Three Peak Mountain Snowflake)

Lastnosti zimske pnevmatike

Preskušena zmogljivost pozimi
Pnevmatike Weather Control A005 DriveGuard so si za svojo zmogljivost v blagih zimskih podnebjih prislužile certifikat Three-Peak Mountain Snowflake. Vzorec tekalne površine z globokimi utori zagotavlja močno vlečno silo na zasneženih cestah in vrhunsko zmogljivost na mokri, zmrznjeni podlagi ali ob poledici.

Pravno obvestilo

1 Razpoložljiva razdalja vožnje po izpraznjenju pnevmatike se lahko razlikuje glede na obremenitev vozila, zunanjo temperaturo in trenutek sprožitve sistema za nadzor tlaka pnevmatik (Tyre Pressure Monitoring System – TPMS).

Iskanje prodajalca

Vnesite poštno številko ali kraj in tako poiščite prodajalca

Use my current location

Ni rezultatov

alt text