Weather Control A005-evo

Celoletne Car / Suv / 4x4 Pnevmatika
Click and drag Drag to rotate this tyre

Weather Control A005-evo

Celoletne Car / Suv / 4x4 Pnevmatika
Weather Control A005 EVO je najnovejša različica v ponudbi pnevmatik Bridgestone za vse letne čase, ki ima izjemen oprijem na mokri podlagi, izboljšane zmogljivosti na snegu in tehnologijo DriveGuard.
Click and drag Drag to rotate this tyre
  • Najboljši indeks oprijema na mokri podlagi v svojem razredu 1
  • Izboljšana zmogljivost na snegu 2
  • Vrhunska odpornost proti obrabi 3
Preberite već Preberite manj

Tehnične lastnosti in prednosti

Pnevmatike Weather Control A005 EVO DriveGuard, ki so si s tehnologijo NanoPro-Tech™ prislužile evropsko oznako A: sestava z visoko vsebnostjo kremena.

Poseben vzorec profila in sestava

Z evropsko oznako A za oprijem na mokri podlagi
Pnevmatike Weather Control A005 EVO zagotavljajo voznikom brezskrbno vožnjo tako pri nenadnem ustavljanju na mokrem cestišču kot pri enakomerni vožnji med nevihto. Več ramenskih blokov in globoki žlebovi v vzorcu so tej pnevmatiki prislužili najvišjo evropsko oznako za oprijem na mokri podlagi.
Trden okvir pnevmatik Weather Control A005 EVO DriveGuard, ki so primerne za vse letne čase.

Optimizirana konstrukcija karkase

Daljša življenjska doba in več prevoženih kilometrov
Povečana vzdržljivost karkase pnevmatike Weather Control A005 EVO zagotavlja prilagajanje različnim vremenskim in cestnim razmeram, tako da jih vozniki lahko uporabljajo celo leto. Zgradba razporeja tlak in tako zagotavlja največjo učinkovitost ter hkrati preprečuje neenakomerno obrabo.
Weather Control A005 EVO DriveGuard je za svoje odlične zmogljivosti na snegu prejela oznako Tri-Peak Mountain Snowflake.

Visoka vsebnost kremena

S certifikatom Three-Peak Mountain
Pnevmatike Weather Control so namenjene za celoletno uporabo, vendar vsebuje A005 EVO edinstvene izboljšave za vožnjo pozimi. Nova sestava Nano Pro-Tech ™, vzorec v obliki črke V in inovativne zareze zagotavljajo varnejše zaviranje, hitrejše pospeševanje in boljši oprijem na snegu.

Pravno obvestilo

1 Evropska oznaka A za najvišji razred oprijema na mokrem cestišču

2 Certificirana z oznako 3PMSF (3 Peak Mountain Snow Flake – snežinka v gori s tremi vrhovi) Na podlagi internih testov pnevmatik Bridgestone Weather Control A005, ki so jih opravili na Švedskem. Velikost pnevmatike 205/55 R16 94V. Vlečna sila v območju [5–35 kph] se je v primerjavi s predhodnim modelom povečala za 3 %. Zavorna razdalja na snegu v območju [40–5 km/h] se je skrajšala za 3 %. Bočni pospešek se je v preskusnem snežnem slalomu pri hitrosti 50 km/h povečal za 4 %.

3 Dosega enako življenjsko dobo kot naše vrhunske letne pnevmatike Enako število prevoženih kilometrov kot predhodni model v primerjavi z našimi vrhunskimi letnimi pnevmatikami. Na podlagi internih testov pnevmatik Weather Control A005, ki jih je podjetje Bridgestone izvedlo v laboratorijih. Velikost pnevmatike 205/55 R16 94V. Življenjska doba pnevmatik je odvisna od načina vožnje, tlaka v pnevmatikah, vzdrževanja pnevmatik in vozila, vremenskih razmer itd.

Iskanje prodajalca

Vnesite poštno številko ali kraj in tako poiščite prodajalca

Use my current location

Ni rezultatov

alt text