Potenza Race New

Letne Car Pnevmatika
Kliknite in povlecite Drag to rotate this tyre

Potenza Race New

Letne Car Pnevmatika

Sprostite moč svojega vozila s pnevmatikami Bridgestone Potenza Race. Uživajte v izjemni vodljivosti na stezi, najučinkovitejšem zaviranju na suhi podlagi in hitrem pospeševanju, ko se prižge zelena luč.

 

Kliknite in povlecite Drag to rotate this tyre
  • Najboljši čas kroga 1
  • Najučinkovitejše zaviranje na suhi podlagi 2
  • Izjemno dolga življenjska doba na stezi 3
Skaityti daugiau Preberite manj

Pravno obvestilo

Podjetje TÜV SÜD je na zahtevo podjetja Bridgestone novembra 2021 in marca 2022 v testnih objektih Bridgestone EUPG (Italija) in Nardo (Italija) opravilo preizkuse z modelom Mercedes AMG A45s in velikostjo pnevmatik Potenza Race 245/35 R19, pri čemer jih je primerjalo z zmogljivostmi izdelkov glavnih tekmecev v istem segmentu: Goodyear Eagle F1 Supersport R, Michelin Pilot Sport Cup 2 Connect, Pirelli P Zero Trofeo R. Poročilo TUV št. 713231330.

1 Čas kroga na dirkališču Nardo (6115 metrov), povprečni čas treh krogov v sekundah: Bridgestone (2:35,39), Pirelli (2:37,62), Michelin (2:37,87), Goodyear (2:37,89)
2 Zavorna razdalja na suhi podlagi (s 100 km/h na 0 km/h) v objektu Bridgestone EUPG, razdalja v metrih: Bridgestone (32,3), Michelin (32,8), Pirelli (33,2), Goodyear (34,6)
3 Uvrstitev na drugo mesto na področju življenjske dobe na stezi, preskušeno na dirkalni stezi Nardo, ocena v %: Goodyear (120 %), Bridgestone (100 %), Pirelli (80 %), Michelin (60 %)

Tehnične lastnosti in prednosti

Prikaz optimizirane stične površine

Optimizirana stična površina

Za zagotavljanje homogene porazdelitve tlaka in možnosti upravljanja

Imate lahko vso moč na svetu, vendar če ne morete optimizirati stične točke s površino proge, izgubljate energijo in dragoceni čas. Naše pnevmatike Potenza so zasnovane na način, da zmanjšujejo vroče točke in optimizirajo učinkovitost z izenačevanjem tlaka na stični točki.

Prikaz hibridnega ojačanja krone

Hibridno ojačanje krone

Za stabilizirano delovanje pri največjih hitrostih

Vse pnevmatike so zasnovane tako, da se upogibajo, vendar mora biti način njihovega upogibanja pri ekstremnih obremenitvah, tj. pri najvišjih hitrostih v ravni črti ali v ovinkih, sestavni del konstrukcijske rešitve. Naša hibridna ojačitev krone stabilizira ovoj pnevmatike pri hitrosti.

Prikaz asimetričnega vzorca tekalne plasti in kotov sten

Asimetrični vzorec tekalne plasti in kotov sten

za povečanje izkoristka moči v ovinkih in potenciala pri zaviranju.

Asimetrični vzorec tekalne plasti in kotov sten povečuje bočno togost, da se poveča bočna stabilnost in zmanjša deformacija blokov. Za dosledno zmogljivost do zadnjega kroga.

Prikaz športne oblike profila

Športna oblika profila

Za povečanje stabilnosti in potenciala pri zaviranju.

Pnevmatika mora opravljati številne naloge, med drugim prenašati moč in zavirati. Trenje je ključnega pomena, saj lahko pnevmatika deluje le na delih, ki so v stiku s cestiščem. Dirkaške pnevmatike Potenza Race s svojo dodatno širino in večjo stično površino optimizirajo zaviranje na suhi površini.

Prikaz zelo odporne spojine

Zelo odporna spojina

Proti obrabi za daljšo vzdržljivost na stezi.

Pnevmatike z delno spolzko površino so zasnovane na način, da se uporabljajo do skrajnih meja, vendar to ni razlog, da ne bi zdržale dolgo. Zato so dirkalne pnevmatike Potenza izdelane iz visoko odporne zmesi, ki vsebuje ojačan silicijev dioksid in mešanico smol ter nanooblike, ki zagotavljajo izjemno dolgo življenjsko dobo na stezi.

Iskanje prodajalca

Vnesite poštno številko ali kraj in tako poiščite prodajalca

Use my current location

Ni rezultatov

alt text