Potenza S001

Letne Car Pnevmatika
alt text
Drag to rotate this tyre

Potenza S001

Letne Car Pnevmatika
Visoko tehnološko zasnovana Potenza S001 nudi fantastično moč, natančno upravljanje in pristno športno zmogljivost tako v mokrih kot v suhih razmerah. Skupaj z odličnim udobjem in učinkovitostjo daje ta pnevmatika izrazu "visokozmogljiv" povsem nov pomen.
Drag to rotate this tyre
  • Zmogljivost pri visokih hitrostih
  • Nadzor na mokri podlagi
  • Odličen oprijem in natančna odzivnost
Preberite već Preberite manj

Tehnične lastnosti in prednosti

AKTIVNI VLOŽEK

Povečuje vzdolžno trdnost pnevmatike za izboljšano zaviranje in vodljivost, medtam ko ohranja vertikalno trdnost za oprijem v zavojih in udobje vožnje.

ŽLEBOVI Z VISOKIM KOTOM

Žlebovi z visokim kotom pomagajo pri odvodnjavanju na področju oboda v glavne žlebiče za višjo odpornost na hidroplaning.

STRANSKI BLOKI PROFILA Z VISOKIM OPRIJEMOM

Trdni stranski bloki profila z visokim oprijemom dosegajo izvrsten oprijem v zavojih. Vzdolžna trdnost pnevmatike poskrbi za potrebno visoko moč zaviranja.

OSREDNJI OBOD IZVEN CENTRA

Neverjetna odzivnost in natančnost krmiljenja za razburljiv športen občutek. Popolna stabilnost pri visokih hitrostih zahvaljujoč osrednjemu obodu, ki je pozicioniran izven centra.

SKRAJNO VISOKA UČINKOVITOST

Napredna zasnova oblike žlebičev na profilu zmanjšuje trušč profila. Lahka konstrukcija jeklenih pasov zmanjšuje kotalni upor in veča učinkovitost porabe goriva.

ZASNOVA ŠIROKIH ŽLEBIČEV

Prirejen kot odvodnih žlebičev minimizira bločno deformacijo pri zaviranju, širina žlebičev pa zagotavlja hitro odvodnjavanje.

Iskanje prodajalca

Vnesite poštno številko ali kraj in tako poiščite prodajalca

Use my current location

Ni rezultatov

alt text