Blizzak Ice New

Ekstremna zima Car Pnevmatika
alt text
Drag to rotate this tyre

Blizzak Ice New

Ekstremna zima Car Pnevmatika
Blizzak ICE je zimska pnevmatika brez žebljičkov, izdelana za vožnjo v zahtevnih snežnih in poledenelih pogojih zmernega in subarktičnega podnebja.
Drag to rotate this tyre
  • 8 % krajša zavorna razdalja na ledu kot pri predhodnici 1
  • 25 % daljša življenjska doba kot pri predhodnici 1
  • Povzroča manj hrupa kot povprečna ježevka 2
Preberite već Preberite manj

Tehnične lastnosti in prednosti

Tu je prikazano, da so utori na tekalni površini pnevmatik Blizzak ICE optimalni za vožnjo po zimskih cestah, pri čemer ne povzročajo hrupa v vozilu.

Edinst. zar. in bloki na tek. povr.

Daljša življenjska doba pnevmatik
Ustrezna tekalna površina pnevmatik je bistvenega pomena pri zimskih pnevmatikah. Tekalna površina pnevmatik Blizzak ICE ima več zarez in trdnih blokov - dvignjenih gumenih delov pnevmatike - za boljši oprijem in zaviranje v snegu in ledu. S takšno zasnovo lahko pnevmatika kljubuje najzahtevnejšim zimskim razmeram in dlje časa ohranja svoje vrhunske lastnosti.
To je razlaga o večcelični sestavi zimskih pnevmatik Blizzak ICE.

Optimalni utori na tekalni površini

Manj hrupa v vozilu
Potovanje je udobno, če imamo med vožnjo občutek varnosti in nadzora ter da je v vozilu čim manj hrupa. Neodvisni testi so pokazali, da pnevmatike Blizzak ICE zaradi optimalnega vzorca tekalne površine dosegajo nižjo raven hrupa kot tekalna površina povprečne pnevmatike.2 Čeprav imajo globok profil, zrak v utorih bolje kroži in zmanjšuje možnost nastanka hrupa v vozilu.
To je prikaz, kako edinstveni bloki profila in zareze na zimskih pnevmatikah Blizzak ICE bistveno vplivajo na vožnjo po poledenelih cestah.

Zmogljiva večcelična sestava

Zmanjšuje tveganje zdrsa pnevmatik
Blizzak ICE je zimska pnevmatika, zasnovana tako, da se boste počutili varno in pripravljeni na vse vrste zimskih voznih situacij, še zlasti na poledenelem cestišču. Do zdrsa pnevmatik pride, ko na površini ledu nastane tanek film vode in preprečuje pnevmatiki stik s cestiščem. Pnevmatike Blizzak ICE imajo zato večcelično sestavo, ki absorbira vodo z ledu in omogoča trden oprijem pnevmatik.

Pravno obvestilo

1 Krajša zavorna razdalja in daljša življenjska doba
Na podlagi internih testov v primerjavi s pnevmatikami Blizzak WS80, izvedenih v objektih podjetja Bridgestone. Velikost pnevmatike: 215/55 R17. Življenjska doba pnevmatik je odvisna od načina vožnje, tlaka v pnevmatikah, vzdrževanja pnevmatik in vozila, vremenskih razmer itd.

2 Manj hrupa v vozilu
Teste je v oktobru in novembru 2018 na zahtevo podjetja Bridgestone opravilo podjetje TÜV SÜD na modelu VW Golf VII z velikostjo pnevmatike 205/55 R16. Pnevmatike Blizzak ICE v primerjavi z ježevkami Bridgestone in glavnim tekmecem v istem segmentu:. Priloga: poročilo št. [713143908-03]. Objektivni notranji hrup (dB): Bridgestone Blizzak ICE (63,4 dB), Nokian Hakkapeliitta 8 (70,0 dB), Bridgestone Spike-02 (70,4 dB), Bridgestone Noranza 001 (70,7 dB), Nokian Hakkapeliitta 9 (71,2 dB).

Iskanje prodajalca

Vnesite poštno številko ali kraj in tako poiščite prodajalca

Use my current location

Ni rezultatov

alt text